Locatie Oosterhout

Home 9 Locaties 9 Locatie Oosterhout

Locatie Oosterhout

Stationsstraat 21a
6678 AA Oosterhout

Openingstijden

Dinsdag: 13:15 – 17:45

Vrijdag: 13:00 – 17:30

Locatie Oosterhout

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Oosterhout, ten noorden van Nijmegen? In 2014 heeft Fysiotherapie Gendt een locatie geopend in Fit Center Feelgood; een mooie sportschool die van alle gemakken is voorzien. Naast de ruime behandelkamer maken wij gebruik van de gloednieuwe fitnessapparatuur.

Moet u revalideren na een ongeluk of operatie, herstellen van een sportblessure of kampt u met (langdurige) spier- en/of gewrichtsklachten? Dan kunt u bij Fysiotherapie Gendt terecht.

Fysiotherapie in Oosterhout: dit bieden wij

Op onze locatie in Oosterhout bieden wij verschillende vormen van fysiotherapie. Marc is voornamelijk werkzaam op deze locatie. Hij heeft ruime ervaring in manuele therapie en sportfysiotherapie en biedt altijd een persoonlijk behandelplan.

Er is in Oosterhout een nauwe samenwerking met de personal trainers en fitnessinstructeurs van Fit Center Feelgood. Mocht u een start willen maken met fitness tijdens of na uw behandeltraject, dan kunt u direct aan de slag. Samen met u en de instructeur of personal trainer bespreken wij welke oefeningen het beste bij u passen, nemen we een trainingsschema door en controleren we de oefeningen. Op deze manier kunt u uiteindelijk zelfstandig werken aan een actievere leefstijl!

Vanzelfsprekend bieden wij deze service ook aan iedereen met een lopend abonnement. Ook mensen die niet bij Fit Center Feelgood trainen zijn natuurlijk welkom.

Verschillende soorten fysiotherapie in Oosterhout:

Waarom Fysiotherapie Gendt?

Bij Fysiotherapie Gendt staat u altijd centraal. We nemen echt de tijd voor u en zijn betrokken. U ontvangt altijd een persoonlijk behandelplan, zodat we u de zorg kunnen bieden die u nodig heeft. Daarnaast heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig en hebben wij overeenkomsten met alle zorgverzekeraars.

Onze faciliteiten in Oosterhout:

  • Moderne behandelkamer
  • Gloednieuwe fitnessapparatuur
  • Trainingsruimte
  • Instructeurs en personal trainers

Heeft u vragen? Bel ons

0481 421 540