Oncologie

Home 9 Specialisaties 9 Oncologie

Wat is het?

Als u behandelingen tegen kanker heeft ondergaan denkt u vermoedelijk niet als eerste aan fysiotherapie.
De gevolgen van kanker en de behandelingen kunnen ingrijpend zijn. U kunt last krijgen van allerlei klachten en bijwerkingen.

Voor (ex-)kankerpatiënten is er fysiotherapie: samen met de fysiotherapeut werken aan de verbetering van uw belastbaarheid. Het programma bestaat uit een combinatie van kracht- en conditietraining. De begeleiding vindt individueel plaats en waar mogelijk en wenselijk in groepsverband. Natuurlijk is het ook mogelijk deze behandeling in de thuissituatie aan te bieden.

Ons doel

Het is fijn om mensen te helpen bij het terugvinden van kracht, conditie, vertrouwen en balans van en in het lichaam. Ze zijn hierdoor beter in staat om de draad van het leven weer op te pakken en activiteiten te doen die voor hen van belang zijn: werk oppakken, rol in het gezin, hervatten van eigen sport.

Oefengroep

Bij Fysiotherapie Gendt bestaat er een oefengroep voor oncologische patiënten. Onder begeleiding van een fysiotherapeut sport/beweeg je samen met je medesporters. Heb je interesse of wil je meer informatie, dan kun je contact met ons op te nemen.

Heeft u vragen? Bel ons

0481 421 540