Locatie Haalderen

Home 9 Locaties 9 Locatie Haalderen

Locatie Haalderen

Kolkweg 5a
6685 BC Haalderen

Openingstijden

Dinsdag: 08:00 – 17:30

Locatie Haalderen

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Haalderen? Naast onze locaties in Gendt en Oosterhout zijn onze fysiotherapeuten actief in de Dependance in Haalderen, ook wel bekend als het Dorpshuis de Tichel. U kunt bij ons terecht met spier- of gewrichtsklachten, blessures of als u zich gewoon fitter wilt voelen.

Fysiotherapie in Haalderen: dit bieden wij

Onze hoofdlocatie bevindt zich in Gendt, maar onze fysiotherapeuten zijn ook werkzaam in Oosterhout en Haalderen. Dus mocht u in de buurt van Haalderen wonen, dan kunt u bij ons terecht. Onze fysiotherapeuten bieden de juiste hulp bij revalidatie na een ongeluk of operatie of helpen u bij het herstel van een blessure.

Verschillende soorten therapie in Haalderen:

Waarom Fysiotherapie Gendt in Haalderen?

Op onze locatie in Haalderen bieden we verschillende soorten fysiotherapie. In ons team versterken we elkaar. We zijn gedreven en blijven altijd ontwikkelen. Zo kunnen we zorg bieden van kwaliteit, op al onze locaties. Fysiotherapie Gendt staat bekend om de persoonlijke aandacht die onze fysiotherapeuten bieden. We zetten graag dat extra stapje om jou de allerbeste zorg te leveren.

Daarnaast heeft u in de meeste gevallen geen doorverwijzing nodig en hebben wij contracten met iedere zorgverzekeraar.

Heeft u vragen? Bel ons

0481 421 540